Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Het afgelopen anderhalf jaar is de ontwikkeling van Merijn Scheperkamp in een stroomversnelling geraakt. Hoewel hij op zijn 15e niet wist of hij ging eindigen als topsporter, behoort hij nu tot een nieuwe generatie die voor de prijzen gaat. Merijn praat over zijn ontwikkeling, de liefde voor schaatsen en zijn nieuw verworven status