Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Met groot verdriet hebben we vandaag gehoord dat judoka Ilona Lucassen is overleden. Ilona maakte deel uit van de judoselectie die op Papendal traint.

Ilona werd slechts 23 jaar. Ze maakte sinds 2016 deel uit van de nationale selectie op Papendal. Haar beste prestatie leverde de Brabantse in 2018 toen ze in Den Haag brons veroverde tijdens de Grand Prix. Afgelopen jaar maakte Ilona ook deel uit van het team dat zilver won op de EK mixteams.

Maurits Hendriks, technisch directeur van NOC*NSF: “Het vreselijke nieuws van het overlijden van Ilona Lucassen heeft ons diep geschokt. Zo jong nog met nog een heel leven voor zich. Wij wensen haar ouders, familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.”